Over mij

Over mij

Motto: "Lead by example"

Mijn "why"

Welkom, mijn naam is Lesley, en ik ben de drijvende kracht achter Lesley Moons Coaching.

Mijn reis naar dit moment is een verhaal van veerkracht, passie en een diepgewortelde overtuiging in de kracht van transformatie.

"In de midst van winter, I found there was, within me, an invincible summer."


Mijn leven is doordrenkt van intense momenten, momenten waarop ik zowel de diepten als de hoogten van het menselijke leven heb ervaren. Op jonge leeftijd werd ik geconfronteerd met uitdagende omstandigheden die me vormden tot de persoon die ik vandaag ben. Maar te midden van die stormen ontdekte ik een innerlijke kracht die me hielp om te gedijen, om te groeien, en om te bloeien.

"Life isn't about waiting for the storm to pass, its about learning how to dance in the rain."

Het is diezelfde kracht, die diepte, intensiteit en vastberadenheid als "scorpio", die me heeft geleid naar mijn passie voor coaching en persoonlijke ontwikkeling. Mijn diepgewortelde passie ligt in het begeleiden van anderen op hun reis naar zelfontdekking en persoonlijke groei. Ik geloof in de kracht van transformatie en de mogelijkheid om onze levens opnieuw vorm te geven, ongeacht onze achtergrond of omstandigheden.

Als coach ben ik gedreven door een diepgeworteld verlangen om een positieve impact te hebben op het leven van mensen. Mijn doel is om individuen te begeleiden naar een staat van financiële vrijheid, persoonlijke vervulling en harmonieuze relaties. Ik geloof dat iedereen het vermogen heeft om zijn of haar dromen te verwezenlijken, en ik wil mijn klanten de tools en het vertrouwen geven om dat te bereiken.

Mijn coachingbenadering wordt geleid door kernwaarden van integriteit, empathie en empowerment. Ik geloof in het belang van eerlijkheid, authenticiteit en het creëren van een veilige ruimte voor groei en zelfontdekking. Mijn coaching is gebaseerd op het idee dat echte verandering begint van binnenuit en dat ieder individu de kracht heeft om zijn of haar eigen pad te creëren.

"The only limits that exist are the ones you place on yourself." 

Wat mij onderscheidt van andere coaches is mijn vermogen om diep te graven en authentieke verbindingen te maken met mijn klanten. Mijn ervaringen hebben me geleerd om met compassie en inzicht te luisteren naar de verhalen van anderen en om hen te begeleiden naar helderheid en transformatie. Ik breng een unieke combinatie - om het in 'horoscooptaal' te vertellen -  van Schorpioen's diepgang (zon), Ram's energie (maan) en Weegschaal's balans (rising) naar mijn coachingpraktijk, waardoor ik een holistische en effectieve benadering bied.

Mijn visie is om een diepgaande en blijvende impact te hebben op het leven van mijn klanten, waarbij ik hen help om hun volledige potentieel te realiseren en een leven te leiden dat in lijn is met hun diepste waarden en verlangens. Ik streef ernaar om een gemeenschap van empowerment en groei te creëren, waar mensen zich gesteund voelen en worden aangemoedigd om hun grootste dromen na te jagen.

"The best way to predict the future is to create it."

Bij mij gaat het niet alleen om het bereiken van externe doelen, maar ook om het ontdekken van je innerlijke kracht en vrijheid. Samen gaan we op een reis van zelfontdekking, groei en transformatie. Ik nodig je uit om de eerste stap te zetten naar een leven dat vervuld is van passie, kracht en vrijheid. Waar de reis naar een betere jij begint.

Ben jij klaar om de volgende stap te zetten op jouw reis naar persoonlijke groei, financiële vrijheid en vervulling?
Of je nu op zoek bent naar business coaching, life coaching, of een gepassioneerde cheerleader die jou door elke uitdaging heen leidt, ik sta klaar om jouw perfecte coach te zijn. Laten we samenwerken om jouw doelen te bereiken en jouw dromen te verwezenlijken.

Klik nu hieronder op de 'werk met mij' knop en laten we beginnen aan een reis van transformatie en succes!

Veel liefs
Lesley

Wat anderen over mij zeggen

These slides will be slide-able on the live version of your page!
"Top coaching!"

Onlangs nam ik een 1 op 1 coaching bij Lesley. Mijn grootste doel was te ontdekken welke richting ik wil uitgaan. Momenteel heb ik een online cursus die klaar staat om te launchen  Zonder Lesley had ik niet geweten dat er een ondernemer in mij verscholen zat!

Top coaching!  bedankt Lesley

Sil Colson
"Lesley is jouw persoonlijke cheerleader"

Het Abundance Money Mindset heeft me zo véél gebracht. In dit traject wordt alle wijsheid van Lesley omtrent geld met veel plezier gedeeld. En dat zie je ook wanneer je met Lesley spreekt: ze is jouw persoonlijke cheerleader die het beste met jou voor heeft. Heb je nood aan structuur en tips rond geld aantrekken, Lesley is your girl!

Astrid Chamberland